Consultata comerciala

Activitate de Avocat consultanta comerciala Constanta reprezinta:

  • Contracte comerciale

Activitatea de Avocat aconsultanta comerciala, consta in redactarea de contracte comerciale (cu titlu de exemplu: contract de asociere in participatiune) care raspund cerintelor clientului, sunt in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare si sunt propuse partilor adverse pentru semnare.

Astfel, asiguram solutii pentru majoritatea situatiilor care pot interveni pe parcursul derularii raporturilor contractuale dintre parti.

Totodata  redactam contracte comerciale cu atestarea identitatii partilor, a continutului si a datei in conformitate cu dispozitiile art.3 alin.1 lit.c din Legea nr.51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, republicata.

AVOCAT CONSULTANTA COMERCIALA CONSTANTA

Avocat consultanta comerciala Constanta

  • Reprezentare/ Asistare la negocieri, tranzactii comerciale si societare complexe

Reprezentarea / asistarea clientului in contractul de Avocat aconsultanta comerciala Constant si la negocierea contractelor se dovedeste a fi foarte utila pe parcursul executarii contractului.

  • Analiza creantei/ debitului

Analiza creantei/debitului se realizeaza pe baza documentelor puse la dispozitie de catre client.

O analiza cat mai corecta permite luarea celei mai bune decizii.

  • Rapoarte due diligence

Rapoartele due diligence au ca finalitate propunerea unor solutii optime pentru realizarea obiectivului clientului.

  • Reprezentare la Oficiul Registrului Comertului

Activitatea consta in redactarea de acte constitutive sau alte acte modificatoare care presupune adaptarea clauzelor generale si speciale la specificul fiecarei societati comerciale.

  • Reprezentare in relatiile cu actionarii/asociatii

Serviciile juridice presupun reprezentanta si asistenta juridica in cadrul negocierilor privind cesiunea actiunilor/partilor sociale si redactarea actelor juridice corespunzatoare.

  • Redactare hotarari AGA

  • Investitii straine

Prin raportre la dispozitiile legale relevante se ajunge la eficientizarea procedurilor in scopul limitarii costurilor si scurtarii duratei.

Cine suntem?

Cabinet de avocat Stan Daniela a fost autorizat in baza hotararii nr.271/ 02.03.2007 Baroului Constanta.

Cabinet de avocat Stan Daniela  si-a schimbat denumirea in Cabinet de avocat Bucur Daniela prin hotararea nr.1576/ 15.10.2012 Baroului Constanta si in prezent se numeste Cabinet de avocat Bucur Daniela si are acelasi CIF 21137664.

AVOCAT CONSULTANTA COMERCIALA CONSTANTA | AVOCAT CONSULTANTA FISCALA CONSTANTA