Litigii

Avocat Contestatii executare silita Constanta

Avocat Contestatii executare silita
Asiguram servicii de redactare a contestatiei la executare silita si a tuturor actelor subsecvente in scopul suspendarii executarii silite si anularii actelor de executare.
Acordam servicii de asistenta juridica si reprezentare in privinta contestarii procedurii de executare silita declansata ilegal de catre autoritatile fiscale (ex. lipsa titlului de creanta, executarea creanţelor de către autorităţile fiscale cu încălcarea prevederilor legale).

Avocat Contestatii impotriva documentelor fiscale
Asiguram servicii de asistenta juridica si reprezentarea in contestarea documentelor fiscale cum sunt deciziile de impunere, decizii privind cererile de compensare sau alte documente emise de catre organele fiscale.

Recuperare de creante
Promovam actiuni fie pe calea dreptului comun, fie pe calea ordonantei de plata.

Executare contracte
Asiguram servicii de asistenta juridica si reprezentarea in actiuni care au ca scop atragerea raspunderii contractuale a debitorului (actiuni in pretentii sau actiuni pe obligatia de a face).

Concurenta neloiala
Acordam servicii de asistenta juridica clientilor in diverse dispute privind concurenţa neloiala.

Litigii cu societati de asigurare, IFN-uri si bancile comerciale

Executare silita
Asiguram servicii de asistenta juridica si reprezentarea debitorilor supusi executarii silite prin promovarea contestatiei la executare, a suspendarii executarii silite, dupa caz.

Litigii penale
Servicii de asistenta juridica si reprezentare in dosare penale avand ca obiect infractiuni de evaziune fiscala, infractiuni economice si infractiuni informatice.

Redactarea de acte la CEDO
Asiguram servicii de asistenta juridica si reprezentare in promovarea de cereri in concordanta cu jurisprudenta CEDO.

Avocat Contestatii executare silita Constanta

Cine suntem?

Cabinet de avocat Stan Daniela a fost autorizat in baza hotararii nr.271/ 02.03.2007 Baroului Constanta.

Cabinet de avocat Stan Daniela  si-a schimbat denumirea in Cabinet de avocat Bucur Daniela prin hotararea nr.1576/ 15.10.2012 Baroului Constanta si in prezent se numeste Cabinet de avocat Bucur Daniela si are acelasi CIF 21137664.

          Avocatul titular Bucur Daniela