Litigii penale si Litigii CEDO

  • Litigii penale

Asistenta juridica si reprezentare in dosare penale avand ca obiect infractiuni de evaziune fiscala (prevazuta de Legea nr.241/2005 pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale), infractiuni economice si fraude comise prin sisteme informatice si mijloace de plata electronice, prevazute de Codul penal.

Asiguram asistenta si reprezentare juridica in cadrul litigiilor penale cu incepere din faza de urmarire penala, redactam plangeri penale,. Asistam si reprezentam in faza de judecata.

Acordam consiliere juridica privind formularea de cereri cum sunt cererile de despagubiri civile in cadrul procesului penal, cereri de reabilitare.

 

  • Litigii CEDO

Redactarea de acte la CEDO

Redactam cereri adresate Curtii Europene a Drepturilor Omului intemeiate pe nerespectarea dispozitiilor prevazute de Conventie in acord cu protocoalele aditionale (protocoale ratificate de catre toate statele membre si care constau, in parte, in adoptarea unor modificari de ordin procedural si care fac parte integranta din  Conventie).

Asiguram asistenta juridica si reprezentare in promovarea de cereri in concordanta cu jurisprudenta Curtii Europene a Drepturilor Omului.